Tentang Kami

|Saha Urang

|Saha Urang

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) diadegkeun dina 1988 di HongKong, sareng ngaluncurkeun pabrik munggaran di Shenzhen di 1990. Salila 30 taun katukang kami parantos nyetél langkung ti 6 pabrik di daratan Cina: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mold (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , sarta Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd Urang ogé boga sababaraha kantor cabang di Dalian, Zhengzhou, Chongqing, jsb Jeung tenet operasional tina "Target anjeun, Misi kami", kami komitmen ka nyadiakeun produk kualitas luhur jeung jasa unggulan pikeun konsumén urang terhormat.

|Naon Urang Laksanakeun

Urang rancang tipena béda Grinders, CNC lathe bagian machining, CNC panggilingan bagian, Metal stamping bagian, Springs, Kawat ngabentuk bagian jeung saterusna.Pabrik kami parantos disertipikasi ku ISO9001, ISO14001 sareng ISO / TS16949.Taun 2006, Grup kami ngenalkeun sistem manajemen bahan lingkungan patuh RoHS, anu parantos kéngingkeun pangakuan ti para nasabah.

Kalawan teknisi terampil, téhnologi canggih tur equipments manufaktur modern sourced ti Jepang, Jérman jeung Taiwan Area, kami geus terus ningkat prosés produksi urang jeung sistem QC sapanjang 30 taun kaliwat.

Dugi ka 2021, grup kami gaduh langkung ti 1,000 sét mesin sareng 3,000 karyawan.Produk kualitas luhur kami sareng jasa saatos-jualan lengkep parantos kéngingkeun reputasi anu luhur diantara para nasabah di sakuliah dunya, kalayan produk kami diékspor ka langkung ti 60 nagara di Amérika Kalér sareng Kidul, Eropa, Asia, Wétan Tengah, Australasia sareng seueur deui.

|Naha Milih kami|

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Peralatan manufaktur utama urang diimpor langsung ti Jerman sareng Jepang.

Tim R&D anu kuat.

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sareng kalolobaanana gaduh pangalaman langkung ti 10 taun.

Kontrol Kualitas anu ketat

Incoing Material Inspection

Inspeksi Bahan asup.

Full Inpection

Dina Inspeksi Prosés (Unggal 1 jam).

IPQC

100% Inspeksi sateuacan kiriman.

jasa kami

Hiji eureun layanan OEM / ODM, ukuran ngaropéa sarta wangun sadia.Solusi produksi, solusi packing, solusi pangiriman, réspon gancang.Tim penjualan profésional nyayogikeun pangaweruh profésional sareng produk ka anjeun.Wilujeng ngabagi ide anjeun sareng kami, sareng hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

pangalaman industri euyeub

Kalawan pangalaman leuwih 20 taun ', urang kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina CNC Lathe Machining jeung bagian panggilingan CNC, Metal Stamping Bagian, Springs jeung Kawat Ngabentuk Produk, nu loba dipaké dina Mobil, Mesin, Electronic. Produk, Komunikasi, Equipments Médis, UAV jeung Konstruksi, jsb.

Téhnologi, produksi jeung nguji

Kalayan teknisi terampil, téknologi canggih sareng peralatan manufaktur modéren, kalebet langkung ti 40 CNC Lathes, 15 Mesin Penggilingan CNC, 3 Mesin Kawat-Motong, 2 Mesin Sandblasting, 1 Mesin Ukiran Laser, 1 Mesin Garis Rambut, 1 Mesin Knurling, 1 Mesin High- Mesin Gloss Finish, 16 Punching Mesin, jsb Kami terampil dina ngahasilkeun bagian mesin precision tinggi kalawan finish béda, kayaning tékstur CD, high-gloss, sandblasting, hairline, knurling, anodizing, electroplating, ukiran, e-coating, etching. , teras salajengna.Urang papanggih jeung masih gawé bareng ogé kalawan leuwih 380 konsumén ti sumber Global jeung Alibaba.Ikhlas.Sprit sacara éksklusif sareng profésional ngabantosan kami pikeun ngawangun kapercayaan anjeun sareng damel saderhana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bengkel Mesin CNC Lathe

CNC Milling Workshop

Bengkel panggilingan CNC

Wire EDM Workshop

Kawat EDM Bengkel

Fully Automatic Sand Blasting Workshop

Bengkel Keusik Blasting Otomatis

Laser Engraving Workshop

Bengkel Ukiran Laser