Tentang Kami

Tentang Kami

|Saha Urang

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, nyertakeun legana 2.600㎡, éta mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa bagian CNC Turning sareng CNC Milling, Metal Stamping Parts. , Springs jeung Kawat Ngabentuk Produk, nu loba dipaké dina Otomatis, Equipments Komunikasi, Equipment Médis, Produk éléktronik, UAV jeung sajabana Dina raraga nyadiakeun layanan hadé pikeun konsumén urang, urang ogé didaptarkeun parusahaan sejen ngaranna Huayi International Industry Group Limited di HongKong . Kalawan technicians terampil, téhnologi canggih tur mesin modern sourced ti Jepang, Jérman jeung Taiwan Area, urang bisa nyadiakeun layanan OEM na OEM. Kami parantos disertipikasi ku ISO9001: sistem 2015, kalayan kadali kualitas anu ketat ti IQC, IPQC, FQC ka OQC sareng jasa saatos penjualan lengkep, produk kami diékspor ka langkung ti 60 nagara di Amérika Kalér, Eropa, Asia, Wétan Tengah, Australia jeung sajabana, sarta meunang reputasi tinggi diantara para nasabah di sakuliah dunya.

Dedicated kana prinsip operasional tina "Target Anjeun, Misi Kami", kami komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur sarta jasa alus teuing pikeun konsumén terhormat urang. Anjeun oge wilujeng sumping nganjang ka ramatloka grup urang: www.huayi-group.com pikeun neuleuman leuwih rinci, sarta kami warmly ngabagéakeun konsumén ti sakuliah dunya sarta ngarepkeun ngadegkeun hiji ajeg tur hubungan bisnis jangka panjang saling dumasar. dina kauntungan urang babarengan. Kanggo komunikasi sareng pamahaman anu langkung saé ngeunaan naon anu anjeun peryogikeun, mangga ngahubungi kami, hatur nuhun pisan.

|Naon Urang Laksanakeun

Urang rancang tipena béda Grinders, CNC lathe bagian machining, CNC panggilingan bagian, Metal stamping bagian, Springs, Kawat ngabentuk bagian jeung saterusna. Pabrik kami parantos disertipikasi ku ISO9001, ISO14001 sareng ISO / TS16949. Taun 2006, Grup kami ngenalkeun sistem manajemen bahan lingkungan patuh RoHS, anu parantos kéngingkeun pangakuan ti para nasabah.

Kalawan teknisi terampil, téhnologi canggih tur equipments manufaktur modern sourced ti Jepang, Jérman jeung Taiwan Area, kami geus terus ningkat prosés produksi urang jeung sistem QC sapanjang 30 taun kaliwat.

Dugi ka 2021, grup kami gaduh langkung ti 1,000 sét mesin sareng 3,000 karyawan. Produk kualitas luhur kami sareng jasa saatos penjualan lengkep parantos kéngingkeun reputasi anu luhur diantara para nasabah di sakuliah dunya, kalayan produk kami diékspor ka langkung ti 60 nagara di Amérika Kalér sareng Kidul, Eropa, Asia, Wétan Tengah, Australasia sareng seueur deui.

|Naha Milih kami|

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur utama urang diimpor langsung ti Jerman sareng Jepang.

Tim R&D anu kuat.

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sareng kalolobaanana gaduh pangalaman langkung ti 10 taun.

Kontrol Kualitas anu ketat

Inspeksi Bahan Incoming

Inspeksi Bahan asup.

Inspeksi pinuh

Dina Inspeksi Proses (Unggal 1 jam).

IPQC

100% Inspeksi sateuacan kiriman.

jasa kami

Hiji eureun layanan OEM / ODM, ukuran ngaropéa sarta wangun sadia. Solusi produksi, solusi packing, solusi pangiriman, réspon gancang. Tim penjualan profésional nyayogikeun pangaweruh profésional sareng produk ka anjeun. Wilujeng ngabagi ide anjeun sareng kami, sareng hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

pangalaman industri euyeub

Kalawan pangalaman leuwih 20 taun ', urang kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina CNC Lathe Machining jeung bagian panggilingan CNC, Metal Stamping Bagian, Springs jeung Kawat Ngabentuk Produk, nu loba dipaké dina Mobil, Mesin, Electronic. Produk, Komunikasi, Alat Médis, UAV sareng Konstruksi, jsb.

Téhnologi, produksi jeung nguji

Kalayan teknisi terampil, téknologi canggih sareng alat manufaktur modéren, kalebet langkung ti 40 CNC Lathes, 15 CNC Milling Machines, 3 Wire-Cutting machines, 2 Sandblasting Machines, 1 Laser Engraving Machine, 1 Hair-Line Machine, 1 Knurling Machine, 1 High- Mesin Gloss Finish, 16 Punching Mesin, jsb Kami terampil dina ngahasilkeun bagian mesin precision tinggi kalawan finish béda, kayaning tékstur CD, high-gloss, sandblasting, hairline, knurling, anodizing, electroplating, ukiran, e-coating, etching. , teras salajengna. Urang papanggih jeung masih gawé bareng ogé kalawan leuwih 380 konsumén ti sumber Global jeung Alibaba. Ikhlas. Sprit sacara éksklusif sareng profésional ngabantosan kami pikeun ngawangun kapercayaan anjeun sareng damel saderhana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bengkel Mesin CNC Lathe

Bengkel panggilingan CNC

Bengkel panggilingan CNC

Kawat EDM Bengkel

Kawat EDM Bengkel

Bengkel Keusik Blasting Otomatis

Bengkel Keusik Blasting Otomatis

Bengkel Ukiran Laser

Bengkel Ukiran Laser

Upami anjeun kabetot dina jasa mesin CNC kami atanapi gaduh patarosan, mangga ngahubungi tim profésional kami. Kami ngarepkeun nyayogikeun anjeun jasa mesin precision anu kualitas luhur sareng dipercaya.


Ninggalkeun Pesen Anjeun