Tentang Kami

| Saha Kami

| Saha Kami

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didirikeun taun 1988 di HongKong, sareng ngaluncurkeun pabrik munggaran di Shenzhen di 1990. Salami 30 taun katukang urang parantos nyetél langkung 6 pabrik di daratan Cina: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment (Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , sareng Huayi Semi Trailer & Treuk (Hubei) Co., Ltd. Kami ogé ngagaduhan sababaraha kantor cabang di Dalian, Zhengzhou, Chongqing, sareng sajabana Kalayan prinsip operasional "Target anjeun, Misi Kami", kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa unggulan pikeun konsumén terhormat kami.

| Naon Urang Laksanakeun

Kami ngadamel tipena béda Grinders, bagian mesin bubut CNC, bagian panggilingan CNC, bagian stamping logam, Springs, Kawat ngabentuk bagian sareng sajabina. Pabrik urang parantos disahkeun ku ISO9001, ISO14001 sareng ISO / TS16949. Di 2006, Grup kami ngenalkeun sistem manajemen bahan lingkungan lingkungan RoHS, anu parantos kéngingkeun pangakuan ti nasabah.

Kalayan teknisi terampil, téknologi canggih sareng peralatan manufaktur modéren ti Jepang, Jérman sareng Daérah Taiwan, kami teras-terasan ningkatkeun prosés produksi sareng sistem QC salami 30 taun ka pengker.

Dugi ka 2021, grup kami gaduh langkung ti 1.000 sét mesin sareng 3.000 pagawé. Produk kualitas tinggi sareng jasa purna jual kami parantos ngagaduhan reputasi tinggi diantara konsumén di seluruh dunya, kalayan produk kami diékspor ka langkung ti 60 nagara di Amérika Kalér sareng Kidul, Éropa, Asia, Wétan Tengah, Australasia sareng seueur deui.

| Naha Pilih urang |

Alat-alat Manufaktur Hi-Tech

Alat-alat manufaktur utama kami diimpor langsung ti Jérman sareng Jepang.

Tim P&P Kuat.

Kami gaduh 15 insinyur di pusat P&P kami, sareng seuseueurna aya pangalaman langkung ti 10 taun.

Kontrol Kualitas ketat

Incoing Material Inspection

Pamariksaan Bahan Anu Datang.

Full Inpection

Dina Proses Pamariksaan (Unggal 1 jam).

IPQC

100% Pamariksaan sateuacan kintunan.

Jasa kami

Hiji layanan mandeg OEM / ODM, ukuran sareng bentuk khusus aya. Solusi produksi, solusi pengepakan, solusi pangiriman, réspon gancang. Tim penjualan propésional nyayogikeun kanyaho sareng produk pikeun anjeun. Wilujeng ngabagi ideu anjeun ka kami, sareng hayu urang babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

Pangalaman industri beunghar

Kalayan pangalaman langkung ti 20 taun, urang kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa bagian CNC Lathe Machining sareng bagian CNC Milling, Metal Stamping Bagian, Springs sareng Kawat Ngabentuk Produk, anu seueur dianggo dina Mobil, Mesin, Éléktronik Produk, Komunikasi, Alat Médis, UAV sareng Konstruksi, jsb. 

Téknologi, produksi sareng uji coba

Kalayan teknisi terampil, téknologi canggih sareng alat-alat manufaktur modéren, kalebet langkung ti 40 CNC Lathes, 15 Mesin Milling CNC, 3 mesin Kawat-motong, 2 Mesin Sandblasting, 1 Mesin Ukiran Laser, 1 Mesin Garis Rambut, 1 Mesin Knurling, 1 High- Mesin Gloss Finish, 16 Punching Machines, sareng sajabana Kami terampil dina ngahasilkeun bagian-bagian mesin presisi tinggi kalayan bérés anu béda, sapertos tékstur CD, gloss tinggi, sandblasting, garis rambut, knurling, anodizing, electroplating, ukiran, e-coating, etsa , teras salajengna. Kami pendak sareng masih kerjasama sareng langkung ti 380 konsumén tina sumber Global sareng Alibaba. Sincrely. Ekslusif sareng Profésional sprit ngabantosan kami pikeun ngabantosan kapercayaan anjeun sareng dianggo saderhana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokakarya Mesin Bubut CNC

CNC Milling Workshop

Lokakarya panggilingan CNC

Wire EDM Workshop

Lokakarya Kawat EDM

Fully Automatic Sand Blasting Workshop

Lokakarya Keusik Peledasan Otomatis

Laser Engraving Workshop

Lokakarya Ngukir Laser