bako ramuan coét

Katerangan pondok:

A coét ramuan bako (atawa ngan saukur, coét a) mangrupakeun alat cylindrical kalawan 4 bagian nu misahkeun sarta boga huntu atawa pasak dijajarkeun ku cara nu lamun bagian luhur dihurungkeun, bahan di jero abon.Bagian 3 dikumpulkeun sababaraha abon dina chamber handap sarta nyaring sababaraha kief.Bagian ka-4 dikumpulkeun kief.


Rincian produk

WAKTOS PANGIRIMAN

Tag produk

Kumaha ngagunakeunana:

Lengkah 1: Cabut tutup luhur.Anggo ramo anjeun pikeun megatkeun kuncup anu langkung ageung sareng tempatkeun di antara huntu coét.Entong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung - ieu mangrupikeun tempat pangsi magnet, janten teu aya anu di tengahna bakal abon.

Hambalan 2: Ngaganti luhureun coét jeung masihan eta ngeunaan 10 rotations, dugi sadayana pucukna geus fallen ngaliwatan liang.Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ketok kana sisi coét pikeun ngabantosan potongan anu caket dina huntu.

Lengkah 3: Leupaskeun rohangan sareng huntu pikeun milarian lapisan karanjang anu nahan sadaya ganja anjeun anu anyar.Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi blunt terasrasakeun!

Lengkah 4: Sakali anjeun geus dikumpulkeun sababaraha kief dina chamber handap, kerok sababaraha kaluar kalawan salembar kertas atawa alat scraping disadiakeun (teu sakabeh purchases coét bakal kaasup hiji, tapi aranjeunna pasti gunana).Sakali deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés.Kudu ati kalawan scrapers logam, sabab bisa kerok particulates aluminium sapanjang kalawan kief Anjeun!

Sababaraha urang resep nempatkeun beurat dina chamber kief pikeun mantuan sambel résin tina layar kana piring handap.A Penny cleaned atawa nikel jalan sampurna pikeun ieu.

Sanaos pabrik ngaku yén aranjeunna dimaksudkeun pikeun dianggo sareng bumbu sareng rempah-rempah pikeun masak, aranjeunna sering dianggo pikeun ngarecah, hasilna produk anu langkung gampang digulung ku leungeun kana "sendi" anu kaduruk langkung merata.Penggiling ramuan bako biasana didamel tina logam atanapi plastik sareng aya dina sababaraha warna sareng logam anu digosok.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali