coét ramuan bako

Pedaran pondok:

Coét ramuan bako (atanapi saderhana, coét) mangrupikeun alat silindris sareng 4 bagian anu misahkeun sareng waos atanapi pasakna dijantenkeun sapertos anu nalika bagian luhurna tos, bahan di jero dirarét. Bagian ka-3 dikumpulkeun sababaraha abon di rohangan handap sareng saring sababaraha kief. Bagian ka 4 dikumpulkeun kief.


Detil Produk

4 lapisan coét ramuan

Tanda Produk

Kumaha cara ngagunakeunana:

Léngkah 1: Candak tutupna luhur. Anggo ramo pikeun ngacungkeun kuncup anu langkung ageung sareng nempatkeun di antara huntu coét. Tong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung – ieu dimana pangsi magnet, janten teu aya di tengah anu bakal dirusak.

Léngkah 2: Ganti luhur coét sareng pasihkeun ngeunaan 10 rotasi, dugi ka sadayana pucukna murag tina liang. Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ngetok kana samping coét kanggo ngabantosan ngagentos potongan anu caket dina waos.

Léngkah 3: Buka konci kamar ku waos pikeun mendakan lapisan karinjang anu nyepeng sadayana ganja anu karék ditetepkeun. Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi buncir terasrasakeun!

Léngkah 4: Sakali anjeun ngempelkeun kief di kamar handapeun, kerok sababaraha kertas sareng alat kerok anu disayogikeun (henteu sadayana pameseran coét bakal kalebet salah sahiji, tapi éta pasti gampang). Deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés. Ati-ati ku scrapers logam, sabab tiasa ngikis partikel aluminium sareng kief anjeun!

Sababaraha urang resep nempatkeun beurat dina ruang kief pikeun ngabantosan résin tina layar kana piring handapeun. Penny atanapi nikel anu bersih tiasa dianggo sampurna pikeun ieu.

Padahal pabrikna nyatakeun yén éta pikeun dianggo hérbal sareng rempah-rempah kanggo dimasak, éta sering dipaké pikeun abon-abon, ngahasilkeun produk anu tiasa langkung gulung-gulung digulung janten "gabungan" anu kaduruk langkung rata. Coét ramuan bako ilaharna didamel tina logam atanapi plastik sareng sumping dina rupa-rupa warna sareng logam anu digosok.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali