Warta Industri

  • A Complete Guide Of All The Best Weed Grinders To Buy In 2021.

    Pitunjuk lengkep Sadaya Grinders Weed Best Pikeun Dipésér Dina 2021.

    Henteu janten masalah upami anjeun vape, ngagulungkeun sendi atanapi nyandak bong rips; nalika ngeunaan nalungtik ngaroko, aya waé anu anjeun kedah gaduh: coét anu pantes. Ieu mangrupikeun pilihan kami pikeun coét pangsaéna di pasar ayeuna. Henteu janten masalah upami anjeun pemula ganja atanapi peminat anu pangalaman nalika ...
    Maca deui
  • Grinder

    Coét

    Alat anu dipaké pikeun ngagiling gulma anu meupeuskeun kembang ganja kana potongan anu langkung alit pikeun sendi, gondong, sareng mangkok. Tempatkeun cangkéng di antara huntu coét gulma, teras pulaskeun luhur sareng handapeun coét dina arah anu péngkolan pikeun ngarecah kembang. Grinders ramuan tiasa kalebet kief ca ...
    Maca deui
  • What Is a Grinder and How Do You Use It for Cannabis?

    Naon Éta coét sareng Kumaha Anjeun Nganggo Éta pikeun Ganja?

    Coét ngeusi nugs (Leafly) Upami anjeun nembé kana ganja, anjeun panginten gaduh sababaraha patarosan ngeunaan coét sareng cara ngagunakeunana. Grinders tiasa dipésér ampir di sadaya toko haseup atanapi toko utama, atanapi anjeun tiasa mesen hiji online tina sababaraha rupa toko ritel. Éta tiasa saderhana kartu grinding (l ...
    Maca deui
  • Why Use a Grinder?

    Naha Nganggo coét?

    Grinders ramuan mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun tukang ngaroko kembang. Naha anjeun ngagulung, ngepak mangkok kana bong karesep anjeun atanapi nyandok séndok saku, coét anu tetep penting pikeun haseup anu pangsaéna. Grinders ogé ngaktipkeun tukang ngaroko nguntungkeun tina p ...
    Maca deui
  • 3 Alesan Anu Saé Pikeun Nganggo Herb Grinder pikeun Ngabekukeun Kuncup Anjeun

    Gabung anu pangsaéna dimimitian ku penggiling gulma pangsaéna Di dieu, urang hoyong nyarios yén "Unggal sési kedah dimimitian ku SLX" sareng éta anu saleresna! Naha anjeun resep ngaraosan hérbal anjeun dina bong atanapi tumpul, pipa atanapi kertas, sareng utamina upami anjeun milih nganggo vaporizer hérbal, panggunaan anu saé ...
    Maca deui