Warta Perusahaan

  • Grinder Pieces and Pollen Catchers

    Potongan coét sareng Penangkap Sari

    Grinders sareng sababaraha potongan sering ngagaduhan kamar anu misah sareng jaring logam ipis anu nyeepkeun ngan ukur paling alit tina sari. Serbuk sari ieu sering kuat, sareng tukang ngarokok biasana bakal ngempelkeun tumpukan kanggo naburkeun kana luhur mangkok ramuan garing na anu biasa. Alat coét sapotong tiasa gaduh dimana waé ...
    Maca deui