Warta pausahaan

  • HUAYI Workshop for CNC Maching Parts, Metal Stamping Parts, Spinng and Herb Grinder

    Bengkel HUAYI pikeun Bagian Maching CNC, Bagian Stamping Logam, Spinng sareng Herb Grinder

    Huayi International Industry Group Ltd. diadegkeun dina 2010, anu mangrupikeun produsén profésional bagian mesin CNC, kalebet Grinders, sareng Auto, UAV sareng bagian alat médis, sareng urang gaduh 11 taun pangalaman OEM profésional.Hubungi kami kanggo langkung seueur: Webiste: https://www.huayi-group.com/ E...
    Maca deui
  • How to make herb grinder by huayi factory

    Kumaha carana ngadamel coét ramuan ku pabrik huayi

    Diperkirakeun 3-menit dibaca Tanpa ramuan anu dipotong halus, pangalaman ngaroko anjeun ngirangan pisan.Upami anjeun mendakan diri dina ngariung, ieu cara ngadamel coét jukut kalayan bahan rumah tangga anu sederhana.Coét ganja pasti mangrupikeun pilihan anu langkung praktis tibatan ngabagi kembang ganja anjeun sareng ...
    Maca deui
  • 2022 Chinese New Year Holiday Notice

    Bewara Libur Taun Anyar Cina 2022

    Babaturan anu dipikacinta, Huayi International Industry Group Ltd. bakal ngagungkeun Taun Anyar Cina ti 2022-1-26 dugi ka 2022-2-7.Salila liburan, anjeun bébas nempatkeun pesenan.Sadaya pesenan bakal diolah sareng dikirim dina 2022-2-7.Hatur nuhun!
    Maca deui
  • Latest HUAYI Grinder Exclusive Patent

    Patén Eksklusif HUAYI Grinder

    Panganyarna HUAYI Grinder Patén Eksklusif Produk Huateng Metal (Dongguan) Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2010, nyertakeun legana 2,000㎡, éta mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa CNC Lathe Machining and Milling. bagian, Springs, Stampi...
    Maca deui
  • HUAYI Factory Video

    Video Pabrik HUAYI

    Huayi International Industry Group Ltd. diadegkeun dina 2010, anu mangrupikeun produsén profésional bagian mesin CNC, kalebet Grinders, sareng Auto, UAV sareng bagian alat médis, sareng urang gaduh 11 taun pangalaman OEM profésional.Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegkeun dina ...
    Maca deui
  • HUAYI Certificates And Good Comments

    Sértipikat HUAYI Sareng Koméntar Alus

    Huayi International Industry Group Ltd. diadegkeun dina 2010, anu mangrupikeun produsén profésional bagian mesin CNC, kalebet Grinders, sareng Auto, UAV sareng bagian alat médis, sareng urang gaduh 11 taun pangalaman OEM profésional.Hubungi kami pikeun langkung seueur: Webiste: https://www.huayi-group.com...
    Maca deui
  • Happy New Year – HUAYI

    Wilujeng tepang taun - HUAYI

    Huayi International Industry Group Ltd. diadegkeun dina 2010, anu mangrupikeun produsén profésional bagian mesin CNC, kalebet Grinders, sareng Auto, UAV sareng bagian alat médis, sareng urang gaduh 11 taun pangalaman OEM profésional.Ayeuna, aya leuwih ti 2.800 méter pasagi ...
    Maca deui
  • Grinder Pieces and Pollen Catchers

    Coét Potongan jeung sari catchers

    Grinders kalawan sababaraha lembar mindeng boga chamber misah jeung net logam ipis nu nyekel ngan pangleutikna sari.sari ieu mindeng utamana kuat, sarta perokok biasana bakal ngumpulkeun wangunan nepi sprinkle on luhureun mangkok biasa maranéhanana bumbu garing.Penggiling potongan tiasa di mana waé ...
    Maca deui