Pitunjuk lengkep Sadaya Grinders Weed Best Pikeun Dipésér Dina 2021.

Henteu janten masalah upami anjeun vape, ngagulungkeun sendi atanapi nyandak bong rips; nalika ngeunaan nalungtik ngaroko, aya waé anu anjeun kedah gaduh: coét anu pantes. Ieu mangrupikeun pilihan kami pikeun coét pangsaéna di pasar ayeuna.

A Complete Guide Of All The Best Weed Grinders To Buy In 2021

Henteu janten masalah upami anjeun pemula ganja atanapi peminat anu biasa dina perkawis gulma, aya hal anu penting pikeun sési anu suksés: leres-leres dipotong hérbal. Henteu paduli upami anjeun tukang ngaroko atanapi pangguna-vape, hiji hal anu anjeun kedah gaduh pikeun anjeun nyaéta coét anjeun. Alesanna saderhana; anjeun peryogi rupa-rupa, dicincang nepi gulma anu tiasa ngaduruk lancar. Kunaon Kusabab lega langkung permukaan hartosna jangkungna langkung saé.

Sababaraha urang nganggo gunting, ramo anjeun ogé tiasa ngadamel trikna, tapi henteu aya metode anu ngabandingkeun sareng coét anu tiasa dipercaya lami. Éta aya dina sagala rupa bentuk sareng ukuran, anjeun tiasa mendakanana dina matéri naon waé anu anjeun tiasa bayangkeun, sareng ku inovasi anu anyar, anjeun bakal mendakan sababaraha anu matak dina hal desain sareng fungsionalitasna. Inovasi sareng téknologi teras-terasan ningkatkeun prosés grinding, sareng upami grinding mekar, roko ogé berkembang.

Parios pilihan ieu tina coét pangsaéna di pasar ayeuna sareng tingali naon anu ngadamel coét menonjol tina sésana.

Kunaon Nganggo coét Weed?

Why Use A Weed Grinder

Ngagunakeun huntu anu seukeut sareng kakuatan sakedik, atanapi pencet tombol upami anjeun damel sareng salah sahiji jinis listrik anu fancier, coét gulma ngarobih ramuan anjeun janten anjeun henteu kedah ngahemat kuku jari anjeun atanapi ngorbankeun hiji-hijina sapasang gunting anjeun gaduh di bumi. Hasilna, anjeun kéngingkeun kuncup taneuh anu sampurna kalayan henteu kesang.

Nalika anjeun damel tanpa coét, anjeun moal tiasa kéngingkeun ramuan ramuan anjeun pikeun ngaduruk optimal, utamina upami éta caket-icky. Henteu kakantun, anjeun moal kénging kief, trichom resin anu ngagurilap di sakumna kuncup anjeun sareng kuat pisan. Henteu gampang, sahenteuna.

Anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha menit pikeun motong, atanapi langkung parah, milih kuncup anjeun. Atanapi, anjeun tiasa nganggo coét sareng ngarobih stash anjeun dina sababaraha detik sareng kénging kief, anu anjeun tiasa naburkeun kembang anjeun pikeun ningkatkeun deui. Ngobrol ngeunaan icing dina jajan.

Grinders ogé mastikeun kaduruk malah. Upami anjeun ngepak mangkok nganggo kuncup cakcak, maka anjeun moal tiasa pinuh ku bungkus mangkok, sareng anjeun sacara dasarna miceun éta sabab henteu tiasa haneutkeun sakasépna. Sumawona, éta langkung hésé diadukeun, sareng langkung sering ti henteu, masih aya kénca anu héjo, anu anjeun moal sadar dugi ka miceun "abu".

Perokok gabungan sareng tumpul bakal nguntungkeun tina coét gulma ogé. Rebun-rebun anu parantos ngaliuk (tapi henteu saé pisan) ngagiling tiasa rata dina kertas sareng ngajantenkeun prosés gulung-gulung. Sareng aranjeunna ngaroko langkung saé ogé.

Jinis Grinders Weed

Types Of Weed Grinders

Aya dua jinis utama coét gulma: coét manual sareng coét listrik. Kalayan grinders manual, sakedik usaha langkung diperyogikeun. Anjeun kedah pulas sareng péngkolan nganggo panangan anjeun kanggo ngalaksanakeun padamelan.

Sedengkeun pikeun biaya coét manual, hargana bénten-bénten tapi seuseueurna dianggap mampu ku komunitas gulma. Éta sadayana gumantung kana jinisna, sabab aya seueur jinis coét manual:

  • 2-Piece Grinder Weed: hiji kompartemen pikeun ngagiling sareng nyimpen.
  • 3-Piece Grinder Weed: dua kompartemen, hiji kanggo grinding sareng hiji pikeun nyimpen.
  • 4-Piece Grinder Weed: tilu kompartemen, hiji kanggo grinding, hiji kanggo panyimpenan, sareng hiji kanggo kief kumplit sareng layar.

Sanaos éta henteu populér, aya ogé coét manual 5-sapotong. Jenis ieu biasana ngagaduhan opat kompartemen: ngagiling, nyimpen, sareng dua kanggo kief. Ngagaduhan dua kief kief tiasa ngabantosan anjeun néwak bubuk kembang anu langkung kuat kusabab éta ngagaduhan layar tambahan pikeun ngajebak bahan pepelakan alit anu kaleuleuwihi.

Coét kartu mangrupikeun salah sahiji jinis coét manual anu henteu ngagaduhan kompartemen naon waé sareng langsing sareng portabel. Penggiling kartu moal ngagiling ogé coét manual anu sanés, ogé moal néwak kief, tapi éta mirah sareng gampang digiling dina perjalanan.

Salain ti didamel ku sababaraha bagian anu béda, coét gulma didamel tina bahan anu béda-béda, masing-masing ngagaduhan pro sareng kontra na:

  • Plastik: murah, enteng, nyayogikeun ngagiling OK, henteu lami, sareng langkung gampang pegat.
  • Kayu: unik, organik, tiasa ngahasilkeun serutan logam nalika dianggo sareng peryogi langkung usaha pikeun ngiling.
  • Aluminium: anu paling murah tina logam, langkung lami tibatan plastik, beuratna langkung tina plastik, gampang dianggo, sareng nyayogikeun ngagiling anu saé.
  • Titanium: kualitas luhur, henteu beuratna sapertos aluminium, paling mahal, diwangun awét, sareng ramah-pangguna.

Tungtungna, anjeun gaduh coét listrik. Alat coét listrik ngalakukeun padamelan pikeun anjeun, sareng sababaraha ogé bakal ngaluarkeun gulma anjeun, anu ngajantenkeun aranjeunna gampang pikeun muter. Aranjeunna condong dina sisi pricier sareng moal ngawétkeun kief, tapi upami anjeun jalma anu gaduh rematik atanapi gaduh panangan anu nyeri, coét listrik ngaleungitkeun galur tina prosés ngagiling.

Merk Grinder Ganja Pangalusna

Best Weed Grinder Brands

Upami anjeun panginten pamilihan gelas sareng vaporizer seueur, maka anjeun henteu kantos nyobian balanja pikeun coét gulma anu pangsaéna. Aya rébuan sayogi, sareng aranjeunna aya dimana waé, ti kantor pusat dugi ka Amazon. Anjeun ogé bakal ngalaman résiko nalika balanja coét sabab anjeun henteu terang naha éta bakal jalan dugi ka ngagaleuh. Aya sababaraha hal anu langkung parah tibatan nyéépkeun artos dina alat anu padamelan lemah.

Milih mérek anu leres nyaéta sadayana nalika anjeun milari coét gulma anu pangsaéna. Upami mérekna ngagaduhan rep anu goréng, maka anjeun tiasa ngarepkeun kéngingkeun produk anu teu pikaresepeun. Nalika milari merek coét gulma anu pangsaéna, pastikeun wengkuan anu nganggo ulasan bintang sareng kasaksian.


Pos waktos: Aug-17-2021