Pituduh Lengkep Sadaya Penggilingan Weed Anu Pangsaéna Pikeun Mésér Taun 2021.

Henteu masalah lamun vape, gulung sendi atawa nyandak rips bong;Lamun datang ka udud nalungtik, sok aya hal anu anjeun kudu boga: coét ditangtoskeun.Ieu mangrupikeun pilihan kami pikeun grinders pangsaéna dina pasaran ayeuna.

A Complete Guide Of All The Best Weed Grinders To Buy In 2021

Henteu janten masalah upami anjeun pemula ganja atanapi peminat anu berpengalaman ngeunaan nalungtik, aya hal anu penting pikeun sési anu suksés: ramuan taneuh anu leres.Henteu paduli upami anjeun perokok atanapi pangguna vape, hiji-hijina hal anu anjeun kedah salawasna gaduh nyaéta coét anjeun.Alesanana basajan;Anjeun peryogi rupa, dicincang up nalungtik anu bisa kaduruk mulus.Naha?Kusabab leuwih aréa permukaan hartina highs hadé.

Sababaraha urang make gunting, ramo Anjeun ogé bisa ngalakukeun trik nu, tapi euweuh metoda compares ka coét dipercaya heubeul.Éta datang dina sagala bentuk sareng ukuran, anjeun tiasa mendakanana dina bahan naon waé anu anjeun bayangkeun, sareng kalayan inovasi panganyarna, anjeun bakal mendakan sababaraha anu pikaresepeun dina hal desain sareng fungsionalitas.Inovasi sareng téknologi terus ningkatkeun prosés ngagiling, sareng upami ngagiling mekar, ngaroko ogé mekar.

Pariksa pilihan ieu tina grinders pangalusna dina pasaran ayeuna tur tingal kumaha ngajadikeun coét nangtung kaluar ti sésana.

Naha Ngagunakeun Coét Weed?

Why Use A Weed Grinder

Nganggo huntu anu seukeut sareng sakedik kakuatan leungeun, atanapi pencét tombol upami anjeun damel sareng salah sahiji jinis listrik anu langkung saé, coét jukut nyéépkeun ramuan anjeun supados anjeun henteu kedah nyéépkeun kuku atanapi ngorbankeun hiji-hijina. sapasang gunting anjeun boga di imah.Hasilna, anjeun tiasa nampi pucuk taneuh anu tiasa udud tanpa kesang.

Sawaktos Anjeun keur operasi tanpa coét a, anjeun moal bisa meunangkeun ramuan Anjeun sakumaha rupa-gancang pikeun ngaduruk optimal, utamana lamun éta nu caket-icky.Henteu disebatkeun, anjeun moal tiasa kéngingkeun kief, trikoma résin anu ngagurilap di sakumna pucuk anjeun sareng kuat pisan.Teu gampang, sahenteuna.

Anjeun tiasa nyéépkeun menit pikeun motong, atanapi langkung parah, milih pucuk anjeun.Atanapi, anjeun tiasa nganggo coét sareng ngarobih stash anjeun dina sababaraha detik sareng kéngingkeun kief, anu anjeun tiasa taburkeun kana kembang anjeun pikeun ningkatkeun éta.Ngobrol ngeunaan icing on jajan.

Grinders ogé mastikeun kaduruk rata.Upami anjeun ngabungkus mangkok kalayan kuncup chunky, maka anjeun moal tiasa pinuh ku bungkus mangkok, sareng anjeun dasarna ngabuang-buang éta sabab henteu tiasa memanaskeunana sacara saksama.Leuwih ti éta, éta leuwih hese aduk, sarta leuwih sering ti henteu, masih aya sababaraha héjo ditinggalkeun, nu moal sadar nepi ka indit ka dump kaluar "ashes".

Perokok gabungan sareng blunt bakal nguntungkeun tina coét jukut ogé.Rumput anu parantos ngagiling (tapi henteu saé teuing) tiasa dipisahkeun sacara rata dina kertas sareng ngajantenkeun prosés ngagulung.Jeung maranéhna ngaroko hadé, teuing.

Jinis-jinis Penggiling Rumput

Types Of Weed Grinders

Aya dua jenis utama grinders nalungtik: grinders manual sarta grinders listrik.Kalawan grinders manual, saeutik leuwih usaha diperlukeun.Anjeun kudu pulas jeung ngahurungkeun make leungeun Anjeun pikeun meunangkeun pakasaban rengse.

Sedengkeun pikeun biaya coét manual, hargana rupa-rupa tapi lolobana dianggap affordable ku masarakat nalungtik.Éta sadayana gumantung kana jinisna, sabab aya seueur jinis grinders manual:

  • 2-Piece Weed Grinder: hiji kompartemen pikeun ngagiling sareng nyimpen.
  • 3-Piece Weed Coét: dua kompartemen, hiji pikeun ngagiling sareng hiji pikeun neundeun.
  • 4-Piece Weed Grinder: tilu kompartemen, hiji pikeun ngagiling, hiji pikeun neundeun, sareng hiji kanggo kief lengkep sareng layar.

Sanaos henteu populer, aya ogé grinders manual 5-sapotong.Jenis ieu biasana ngagaduhan opat kompartemen: ngagiling, neundeun, sareng dua pikeun kief.Ngabogaan dua kief catchers tiasa ngabantosan anjeun nangkep bubuk kembang anu langkung kuat sabab gaduh layar tambahan pikeun bubu kaleuleuwihan bahan pepelakan leutik.

Coét kartu mangrupikeun jinis coét manual sanés anu henteu ngagaduhan kompartemen sareng langsing sareng portabel.grinders kartu moal grind sakumaha ogé grinders manual lianna, sarta aranjeunna moal candak kief, tapi aranjeunna mirah tur nyieun hiji gampang grind on-the-go.

Kumisan ti dijieun kalawan jumlah béda bagian, grinders nalungtik dijieun tina bahan béda, nu masing-masing boga pro jeung kontra:

  • palastik: mirah, lightweight, nyadiakeun grind OK, teu lepas lila, sarta leuwih gampang megatkeun.
  • Kai: unik, organik, bisa ngahasilkeun asahan logam bari dipaké sarta merlukeun leuwih usaha pikeun grind.
  • Aluminium: nu cheapest tina logam, lasts leuwih panjang batan plastik, weighs leuwih ti plastik, gampang ngagunakeun, sarta nyadiakeun grind alus.
  • Titanium: kualitas pangluhurna, beuratna henteu saloba aluminium, paling mahal, diwangun pikeun tahan, sareng ramah-pamaké.

Tungtungna, anjeun gaduh grinders listrik.grinders listrik ngalakukeun sagala pagawean pikeun anjeun, sarta sababaraha malah bakal dispense nalungtik Anjeun, nu ngajadikeun éta gunana pikeun rolling.Aranjeunna condong jadi di sisi pricier tur moal ngawétkeun kief, tapi lamun anjeun jalma kalawan rematik atawa boga leungeun nyeri, grinders listrik nyokot jauh galur tina prosés grinding.

Pangalusna Weed coét merek

Best Weed Grinder Brands

Upami anjeun panginten pilihan kaca sareng vaporizers éksténsif, maka anjeun henteu kantos nyobian balanja pikeun coét jukut anu pangsaéna.Aya rébuan sadia, sarta aranjeunna madhab, ti headshops ka Amazon.Anjeun ogé ngalaman résiko nalika balanja pikeun coét sabab anjeun henteu terang upami aranjeunna badé damel dugi ka anjeun ngagaleuhna.Aya sababaraha hal anu langkung parah tibatan ngabuang artos dina alat anu ngalakukeun padamelan anu lemah.

Milih merek anu leres mangrupikeun sadayana nalika anjeun milari coét jukut anu pangsaéna.Lamun merek boga rep goréng, mangka anjeun bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun lousy, produk gunana.Nalika milarian merek coét jukut anu pangsaéna, pastikeun pikeun wengkuan anu gaduh ulasan sareng testimonial anu saé.


waktos pos: Aug-17-2021