HUAYI Herb Grinder HYWL60001

Pedaran pondok:

Ieu coét Herb pikeun panggunaan ngaroko, tiasa dibabawa pisan, 4 bagian. Kalayan bolong pikeun nyaring tipung.

Bahan: Paduan aluminium

Warna: Pink, biru, ungu, beureum, nampi warna khusus.

Logo: adat sayogi


Detil Produk

4 lapisan coét ramuan

Tanda Produk

HUAYI Herb Grinder HYWL60001

 

Panjelasan Produk

HYGR4012 (1).jpgHYGR4012 (2).jpgHYGR4012 (3).jpgHYGR4012 (4).jpgHYGR4012 (5).jpg

Bahan Sadia Aluminium, stainless steel
Bérés Sadia Anodizing, lukisan, electropolishing,
Pakakas Manufaktur Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, 3/4/5 Axis CNC Machining Center, EDM, WEDM-LS, Mesin Pasir-Blasting Otomatis, Mesin Ukiran Laser, jsb.
Parabot Pamariksaan Proyéktor, Alat Ukur Pidéo, Tés Tés, Tés Semprot Uyah, Micrometer, jsb.
Prosés Pamariksaan Pamariksaan bahan asup --- Dina pamariksaan prosés (unggal 1 jam) --- 100% Pamariksaan sateuacan dikintun.
Sértipikat ISO9001, Sistem ISO14001, Keluhan RoHS.
Aplikasi Mobil, Mesin, Produk Éléktronik, Komunikasi, Peralatan Médis, UAV sareng Konstruksi, jst.
Istilah Pamayaran T / T, Paypal, Jaminan Perdagangan Alibaba, jsb.
 Pangiriman & Pengiriman Biasana urang tiasa nganteurkeun barang dina waktos 7 dinten saatos mesen, kiriman ku DHL, Fedex, TNT, UPS, jsb.
  Palayanan  Ladénan réspon anu haneut tur gancang anu disayogikeun ku tim penjualan anu propésional kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nanganan ékspor ka Amérika Serikat, Éropa, Jepang sareng nagara sareng daérah sanés.
Kauntungan urang

_03.jpg

Sértipikasi

_05.jpg

Pelanggan ngadatangan

_06.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali