HUAYI Herb coét HYWL60001

Katerangan pondok:

Ieu Herb coét pikeun pamakéan roko, pisan portabel, 4 bagian.Kalayan bolong pikeun nyaring bubuk.

Bahan: alloy aluminium

Warna: Pink, biru, wungu, beureum, nampa warna custom.

Logo: custom geus sadia


Rincian produk

WAKTOS PANGIRIMAN

Tag produk

HUAYI Herb coét HYWL60001

 

Panjelasan Produk

HYGR4012 (1).jpgHYGR4012 (2).jpgHYGR4012 (3).jpgHYGR4012 (4).jpgHYGR4012 (5).jpg

Bahan sadia Aluminium, stainless steel
Rengse Sadia Anodizing, lukisan, electropolishing,
Parabot Manufaktur Mesin CNC Lathe, Mesin Penggilingan CNC, 3/4/5 Axis CNC Machining Center, EDM, WEDM-LS, Mesin Pasir-Blasting Otomatis, Mesin Ukiran Laser, jsb.
Parabot Inspeksi Projector, Alat Ukur Video, Hardness Tester, Salt Spray Tester, Micrometer, jsb.
Prosés Pamariksaan Inspeksi bahan asup --- Dina pamariksaan prosés (unggal 1 jam) --- Inspeksi 100% sateuacan kiriman.
Sertifikat ISO9001, ISO14001 System, RoHS keluhan.
Aplikasi Mobil, Mesin, Produk Éléktronik, Komunikasi, Alat Médis, UAV sareng Konstruksi, jsb.
Istilah pamayaran T/T, Paypal, Alibaba Perdagangan Jaminan, jsb.
Pangiriman & Pangiriman Biasana urang tiasa nganteurkeun barang dina 7 dinten saatos pesenan, pengiriman ku DHL, Fedex, TNT, UPS, jsb.
Service Ladenan réspon anu haneut sareng gancang anu disayogikeun ku tim penjualan profésional kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nanganan ékspor ka AS, Eropa, Jepang sareng nagara sareng daérah sanés.
kaunggulan urang

_03.jpg

Sertifikasi

_05.jpg

Palanggan nganjang

_06.jpg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali