banner

logo custom bumbu coét

Katerangan pondok:

Huayi ramuan coét bisa ngaropea sagala jinis logos jeung ukuran, nu diwangun ku opat bagian, lapisan kahiji jeung kadua boga huntu seukeut jeung magnét kuat, Ieu mantuan Anjeun grind ramuan leuwih alus, lapisan katilu desain layar stainless steel, gampang pikeun beresih, lapisan kaopat bisa ngumpulkeun bumbu taneuh.


Rincian produk

WAKTOS PANGIRIMAN

Tag produk

Aplikasi:

Loba dipaké pikeun grinding bumbu jeung tutuwuhan, ukuran 55mm ieu gampang dibawa tur bersih.

Sakumaha anjeun tiasa duga, coét mangrupikeun alat anu anjeun anggo pikeun ngarobih ganja anjeun janten potongan-potongan alit pikeun mangkok anu langkung lancar atanapi kanggo ngabungkus kertas anu ngagulung sareng bungkus anu tumpul.Aya sababaraha cara pikeun ngagiling ganja upami anjeun henteu gaduh coét, tapi grinders nyepetkeun prosésna sareng nawiskeun tunjangan sapertos kief catchers.

A catcher kief nujul kana chamber handap handap layar nu gathers sagala kief kristal potent knocked kaluar kuncup dina prosés grinding.Anjeun tiasa scoop kief kaluar tur nambahkeun kana luhureun mangkok Anjeun, atawa make eta engké pencét hash sorangan atawa masak edibles.

Luhureun layar, Anjeun bakal manggihan chamber grinding kalawan "huntu," atawa bilah nu ngalakukeun sagala pagawean.Tutup tina coét nempel kana bagian ieu, sarta grinders logam ilaharna mibanda magnet pikeun mantuan ngajaga hal aman mun anjeun grind.

Kumaha Paké Coét Ganja

Lengkah 1: Cabut tutup luhur.Anggo ramo anjeun pikeun megatkeun kuncup anu langkung ageung sareng tempatkeun di antara huntu coét.Entong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung - ieu mangrupikeun tempat pangsi magnet, janten teu aya anu di tengahna bakal abon.

Hambalan 2: Ngaganti luhureun coét jeung masihan eta ngeunaan 10 rotations, dugi sadayana pucukna geus fallen ngaliwatan liang.Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ketok kana sisi coét pikeun ngabantosan potongan anu caket dina huntu.

Lengkah 3: Leupaskeun rohangan sareng huntu pikeun milarian lapisan karanjang anu nahan sadaya ganja anjeun anu anyar.Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi blunt terasrasakeun!

Lengkah 4: Sakali anjeun geus dikumpulkeun sababaraha kief dina chamber handap, kerok sababaraha kaluar kalawan salembar kertas atawa alat scraping disadiakeun (teu sakabeh purchases coét bakal kaasup hiji, tapi aranjeunna pasti gunana).Sakali deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés.Kudu ati kalawan scrapers logam, sabab bisa kerok particulates aluminium sapanjang kalawan kief Anjeun!

Sababaraha urang resep nempatkeun beurat dina chamber kief pikeun mantuan sambel résin tina layar kana piring handap.A Penny cleaned atawa nikel jalan sampurna pikeun ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali