logo custom coét ramuan

Pedaran pondok:

Huayi coét ramuan tiasa ngarobih sadaya jinis logo sareng ukuran, anu diwangun ku opat bagian, lapisan kahiji sareng kadua gaduh huntu anu seukeut sareng magnet kuat, Éta ngabantosan anjeun ngagiling ramuan anu langkung saé, lapisan katilu desain layar stainless steel, gampang pikeun beresih, lapisan kaopat tiasa ngumpulkeun hérbal taneuh.


Detil Produk

4 lapisan coét ramuan

Tanda Produk

Aplikasi:

Digunakeun sacara lega pikeun ngagiling bumbu sareng pepelakan, ukuran 55mm ieu gampang dibawa sareng dibersihkeun.

Sakumaha anjeun panginten anu ditebak, coét mangrupikeun alat anu anjeun anggo pikeun megatkeun ganja anjeun dugi ka sakedik alit kanggo mangkok anu langkung lemes atanapi kanggo bungkus dina kertas anu ngagugulung sareng bungkus anu tumpul. Aya sababaraha cara pikeun ngagiling ganja upami anjeun henteu gaduh coét, tapi coét ngagancangkeun prosés sareng nawiskeun perks sapertos kief.

A catcher kief ngarujuk ka kamar handapeun handapeun layar anu ngumpulkeun sadayana kief kristal ampuh ngetrokkeun kuncup dina prosés grinding. Anjeun tiasa scoop kief kaluar sareng nambihkeun kana bagian luhur mangkok anjeun, atanapi anggo engké kanggo mencét hash anjeun atanapi masak edibles.

Di luhur layar, anjeun bakal mendakan rohangan ngagiling kalayan "waos," atanapi bilah anu ngalaksanakeun sadaya padamelan. Tutup coét napel kana bagian ieu, sareng coét logam biasana gaduh magnet pikeun ngabantosan hal-hal nalika anjeun ngiling.

Kumaha Cara Nganggo Gilingan Ganja

Léngkah 1: Candak tutupna luhur. Anggo ramo pikeun ngacungkeun kuncup anu langkung ageung sareng nempatkeun di antara huntu coét. Tong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung – ieu dimana pangsi magnet, janten teu aya di tengah anu bakal dirusak.

Léngkah 2: Ganti luhur coét sareng pasihkeun ngeunaan 10 rotasi, dugi ka sadayana pucukna murag tina liang. Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ngetok kana samping coét kanggo ngabantosan ngagentos potongan anu caket dina waos.

Léngkah 3: Buka konci kamar ku waos pikeun mendakan lapisan karinjang anu nyepeng sadayana ganja anu karék ditetepkeun. Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi buncir terasrasakeun!

Léngkah 4: Sakali anjeun ngempelkeun kief di kamar handapeun, kerok sababaraha kertas sareng alat kerok anu disayogikeun (henteu sadayana pameseran coét bakal kalebet salah sahiji, tapi éta pasti gampang). Deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés. Ati-ati ku scrapers logam, sabab tiasa ngikis partikel aluminium sareng kief anjeun!

Sababaraha urang resep nempatkeun beurat dina ruang kief pikeun ngabantosan résin tina layar kana piring handapeun. Penny atanapi nikel anu bersih tiasa dianggo sampurna pikeun ieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali