banner

bumbu coét custom

Katerangan pondok:


  • Bahan:Aluminium, Sandblasting + Anodizing
  • Parabot:Canggih CNC Lathe jeung mesin panggilingan
  • Sertifikasi:ISO9001 sareng ROHS patuh
  • Ngaran merek:HUAYI
  • Perlakuan permukaan:Sandblasting + Anodizing
  • warna:Pink, Biru, Ungu, Hideung, Beureum
  • barang:Ukuran 2,5 x 2,5 x 1,8 cm
  • Pamakéan:Pikeun bako, grinding jukut
  • Rincian produk

    WAKTOS PANGIRIMAN

    Tag produk

    Panjelasan Produk:

    Kami parantos ngadamel perbaikan langkung seueur kana produk anu ngajantenkeun coét kami langkung saé tibatan sateuacanna!

    1. produk urang boga huntu grinding pisan seukeut nu sampurna diposisikan pikeun grind unggal jenis ramuan, ti ramuan lightest ka densest hiji kalawan sababaraha twists gampang.

    custom herb grinder (8)

    2. layar bolong removable anyar kami téh deeper tur fits sampurna kana sapotong handap.Éta dirarancang khusus pikeun nahan langkung bahan taneuh sareng langkung stabil.Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun grind langkung ramuan sakaligus tur nyegah anjeun spilling eta bari muka bagian luhur.

    custom herb grinder (9)

    3. Kami 2,5 "coét mangrupakeun coét diwangun ogé crafted tina tugas beurat alloy aluminium. Bahan kualitas luhur ngajadikeun kamar kabuka mulus tur gampang, huntu bakal salawasna tetep seukeut tur bakal gampang pikeun ngabersihan.

    custom herb grinder (10)

    Aplikasi:

    1. Ieu cocog pikeun grinding sarta megatkeun sampel rupa jaringan tutuwuhan, kaasup akar, batang, daun, kembang, bungbuahan, siki, jsb;

    2. Ieu cocog pikeun grinding na crushing pikeun analisis jeung deteksi dahareun jeung bahan farmasi;

    3. Ieu cocog pikeun crushing rupa jeung grinding rupa teuas, sedeng-teuas jeung regas sampel, sarta ogé cocog pikeun bahan lemes, elastis jeung serat.Bahan anu tiasa ditumbuk sareng taneuh kalebet jaringan serat, bahan kimia, obat-obatan, taneuh, sludge, jaringan pepelakan, partikel gandum, siki minyak, plastik, limbah, wol, tékstil sareng seueur bahan sanésna.

    Gambar lengkep:

    Bahan Aluminium, Sandblasting + Anodizing
    Parabot Canggih CNC Lathe jeung mesin panggilingan
    Sertifikasi ISO9001 sareng ROHS patuh
    Ngaran brand HUAYI
    Perlakuan permukaan Sandblasting + Anodizing
    Warna Pink, Biru, Ungu, Hideung, Beureumcustom herb grinder (11)
    Barang Ukuran 2,5 x 2,5 x 1,8 cm
    Pamakéan Pikeun bako, grinding jukut

    Naon Dupi A coét?

    Coét mangrupikeun alat anu tiasa dianggo pikeun ngagiling potongan kasar kuncup ganja janten remah anu tiasa dianggo dina sendi.Grinders datangna dina wangun béda, ti leutik tur basajan pikeun alat jeung tilu atawa opat 'filter' pikeun meunangkeun Skuff.

    Alatna diwangun ku bagian-bagian anu pas babarengan pikeun ngabentuk kompartemen sirkular katutup.Luhureun biasana leuwih leutik batan handap.Aya pin dina dua sisi dina kompartemen éta.Pin ieu staggered ambéh maranéhanana teu noél silih lamun bagian nu ngancik dina arah nu lalawanan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali