coét ramuan adat

Pedaran pondok:


  • Bahan: Aluminium, Sandblasting + Anodizing
  • Alat-alat: Mesin CNC Lathe canggih sareng Pabrik
  • Bijil: ISO9001 sareng ROHS patuh
  • Ngaran mérek: HUAYI
  • Perawatan permukaan: Sandblasting + Anodizing
  • Warna: Pink, Blue, Ungu, Hideung, Beureum
  • Barang: 2,5 x 2,5 x 1.8 inci
  • Pamakéan: Pikeun bako, grinding gulma
  • Detil Produk

    4 lapisan coét ramuan

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk:

    Kami parantos ningkatkeun pamutahiran kana produk anu ngajantenkeun coét urang langkung saé tibatan éta sateuacanna!

    1. Produk kami ngagaduhan huntu grinding anu seukeut pisan anu sampurna diposisikan pikeun ngagiling unggal jinis ramuan, ti ramuan anu paling enteng dugi ka anu paling padet kalayan gampang dibalik-balikkeun. 

    custom herb grinder (8)

    2. Layar bolong anyar anu tiasa dicopot kami langkung jero sareng cocog sampurna kana bagian handap. Éta dirarancang khusus pikeun nahan langkung seueur bahan taneuh sareng janten langkung stabil. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun grind langkung ramuan sakaligus sareng nyegah anjeun tina spilling bari muka bagian luhur.

    custom herb grinder (9)

    3. coét 2.5 "kami nyaéta coét anu diwangun leres tina bahan paduan aluminium anu beurat. Bahan anu bermutu tinggi ngajantenkeun kamar dibuka lancar sareng gampang, huntu bakal teras-terasan seukeut sareng bakal gampang dibersihkeun.

    custom herb grinder (10)

    Aplikasi:  

    1. Éta cocog pikeun ngagiling sareng ngarusak sampel tina sagala rupa jaringan pepelakan, kalebet akar, batang, daun, kembang, buah, siki, jst;

    2. Éta cocog pikeun grinding sareng naksir pikeun analisa sareng deteksi bahan pangan sareng farmasi;

    3. Éta cocog pikeun naksir rupa sareng grinding rupa sampel anu keras, sedeng-keras sareng rapuh, sareng ogé cocog pikeun bahan lemes, elastis sareng serat. Bahan anu tiasa ditumbuk sareng dikurilingan kalebet jaringan serat, bahan kimia, pangobatan, taneuh, sludge, jaringan pepelakan, partikel sisikian, siki minyak, plastik, limbah, wol, tékstil sareng seueur bahan sanésna.

    Gambar lengkep:

    Bahan Aluminium, Sandblasting + Anodizing
    Parabotna Mesin CNC Lathe canggih sareng Pabrik
    Sértipikasi ISO9001 sareng ROHS patuh
    Ngaran mérek HUAYI
    Perlakuan permukaan Sandblasting + Anodizing
    Warna Pink, Blue, Ungu, Hideung, Beureumcustom herb grinder (11)
    Barang 2,5 x 2,5 x 1.8 inci
    Pamakéan Pikeun bako, grinding gulma

    Naon Éta coét?

    Coét nyaéta alat anu tiasa dianggo pikeun ngagiling potongan kuncup ganja kasar kana remah anu tiasa dianggo dina sendi. Grinders datangna dina bentuk anu bénten-bénten, ti alit sareng saderhana kana alat kalayan tilu atanapi opat 'saringan' kanggo kéngingkeun Skuff.

    Alatna diwangun ku bagian-bagian anu pas pikeun ngawangun kompartemen bunderan anu tertutup. Luhurna biasana langkung alit tibatan handapeun. Aya pin dina dua sisi dina kompartemen éta. Pin ieu staggered ambéh henteu saling némpél nalika bagian-bagianna ngancik dina arah anu sabalikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali