Budaya Perusahaan

Merk dunya didukung ku budaya perusahaan. Kami ngartos pisan yén budaya perusahaan dirina ngan tiasa dibentuk ngalangkungan Pangaruh, Nyusup sareng Integrasi. Pangwangunan grup kami parantos didukung ku nilai-nilai inti na dina sababaraha taun ka pengker ------- kajujuran, Inovasi, Tanggung jawab, Kerjasama.

Kajujuran

Grup urang salawasna taat kana prinsip, berorientasi jalma, manajemén integritas, kualitas maksimal, reputasi premium kajujuran parantos janten sumber asli tina ujung kalapa grup urang.

Ngagaduhan sumanget anu sapertos kitu, Kami parantos ngalaksanakeun unggal léngkah dina cara anu tetep sareng mantep.

Inovasi

Inovasi mangrupikeun inti tina budaya kelompok urang.

Inovasi nyababkeun kamekaran, anu ngabalukarkeun kanaékan kakuatan, aAkang asalna tina inovasi.

Jalma urang ngadamel inovasi dina konsép, mékanisme, téknologi sareng manajemén.

Perusahaan urang salamina dina status diaktipkeun pikeun nampung parobihan stratégis sareng lingkungan sareng siap pikeun kasempetan anu muncul.

Tanggung jawab

Tanggung jawab ngamungkinkeun saurang gaduh katekunan.

Grup urang ngagaduhan rasa tanggung jawab anu kuat sareng misi pikeun palanggan sareng masarakat.

Kakuatan tanggung jawab sapertos kitu henteu tiasa ditingali, tapi tiasa karaos.

Tiasa janten kakuatan panggerak pikeun pangwangunan grup kami.

Gawé babarengan

Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan.

Kami narékahan pikeun ngawangun grup anu gawé bareng.

Gawé babarengan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win dianggap salaku tujuan anu penting pisan pikeun pamekaran perusahaan.