CNC Milling Parts

Bagian panggilingan CNC

  • Custom cnc machining tool mold steel cnc turning milling processing service HYVW030028

    Custom cnc machining alat kapang baja cnc péngkolan mil ...

    kasabaran baku urang tiasa ISO 2768-1 kelas mk jeung f kelas per pamundut anjeun, sarta sakabéh produk urang bakal 100% inspeksi saméméh kiriman.

     

    Bahan: kapang baja;

    Perlakuan permukaan: plating Chrome;

    MOQ: 1 PCS;

    Dimensi: per pamundut customer urang.

     

  • parts and aluminum processing turning pin parts meat grinder parts stainless steel HYFZ062548

    bagian jeung ngolah aluminium ngarobah pin bagian daging ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • Custom CNC Machining Milling Aluminum Parts Services

    Custom CNC Machining panggilingan Aluminium Parts Services

    The kasabaran urang bisa ngahontal nyaeta 0.005mm, sarta ogé sakabéh produk urang téh 100% inspected saméméh delivery.We gaduh 3, 4 jeung 5 mesin Axis CNC.

     

  • Factory Oem Machining Metal Part Cnc Turning Service Brass Milling Custom Aluminum Cnc Machining Parts HYFZ062211

    Pabrik OEM Machining Metal Bagian Cnc Ngaktipkeun Service ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • Custom Cnc Precision Machined Aluminum Automotive Parts And Accessories HYFZ063352

    Custom Cnc Precision Machined Aluminium Automotive Pa ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • cnc lathe machining service medical parts milling turning cnc machining parts service HYFZ065841

    cnc lathe machining jasa bagian médis panggilingan tu ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • cnc machining 3d printing vacuum casting service electric spare parts cnc machining aluminum HYFZ062314

    cnc machining 3d percetakan vakum jasa casting ele ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • cnc stainless steel turning parts die casting custom cnc machining service HYFZ065896

    cnc stainless steel péngkolan bagian paeh casting custom ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;

  • cnc machining parts turning center aluminum brass mechanical parts processing home textile product machine parts HYFZ060365

    bagian machining cnc ngarobah puseur aluminium kuningan kuring ...

    Kualitas luhur OEM CNC machining bagian kualitas luhur, respon gancang, husus dina layanan OEM, bagian ngaropéa, Mangga ulah ragu ngirim kami panalungtikan!!

    Bahan: Aluminium, stainless steel, alloy Séng;

    Finish: Palapis, Lukisan, Anodizing, Sandblast, Electropolishing

    Ukuran: ngaropéa;