CNC Machining Parts

Bagian Mesin CNC

  • wholesale custom cnc aluminum machining parts cheap cnc machining service HYJD070068

    borongan custom cnc aluminium bagian machining mirah ...

    Kami ISO9001 Certified produsén hardware custom sarta husus dina bagian machined cnc kalawan leuwih 15 taun pangalaman.Sadaya produk urang 100% dipariksa sateuacan pangiriman.

  • oem machinery parts custom precision cnc machining milling aluminum parts HYJD070067

    bagian mesin oem custom precision cnc machining m ...

    Kami ISO9001 Certified produsén hardware custom sarta husus dina cnc lathe bagian machining, bagian panggilingan cnc kalawan leuwih 15 taun pangalaman.Sadaya produk urang bakal 100% inspected saméméh pangiriman.

  • oem custom cnc lathe aluminum machining parts 5 axis cnc machining milling parts  HYJD070066

    oem custom cnc lathe bagian machining aluminium 5 sumbu ...

    Kami ISO9001 Certified produsén hardware custom sarta husus dina bagian machining cnc jeung anc lathe bagian machining kalawan leuwih 15 taun experience.All produk urang bakal 100% inspected saméméh pangiriman.

  • cnc stainless steel medical device parts hardware parts stainless steel cnc milling HYFZ060564

    cnc stainless steel alat médis bagian hardware pa ...

    Specializing dina produksi bagian logam custom
    Bahan: Aluminium, kuningan, SUS, jsb
    perlakuan permukaan: anodized, plated, jsb
    Dimensi: ngaropéa

  • wholesale custom cnc aluminum machined parts HYJD070064

    borongan custom cnc aluminium bagian machined HYJD070064

    Kami profésional ISO9001 Certified produsén hardware custom di Guangdong Cina kalawan leuwih 14 taun experience.All produk urang bakal inspected saméméh pangiriman.

  • OEM lightsaber shroud custom cnc machined lightsaber manufacturer HYVW030032

    OEM lightsaber shroud custom cnc machined lightsaber ...

    jasa OEM na ODM bisa disadiakeun.

    Kami henteu ngajual modél lightsaber anu tos aya sabab kami ngan ukur nampi pembuatan khusus per desain palanggan.

    Urang geus biult loba model jeung konsumén urang jeung diékspor ka Éropa jeung Amérika jeung pangalaman beunghar jeung pamahaman pinuh ngeunaan paménta finish.

    Pls ngahubungan kuring pikeun info leuwih lengkep / kerjasama bisnis, hatur nuhun!

     

    Bahan: aluminium / stainless steel / kuningan, atawa sakumaha pamundut;

    Perlakuan permukaan: anodizing / polishing, atawa sakumaha pamundut;

     

     

  • Precision cnc machined hardware parts custom mold steel 5 axis machining parts HYVW030031

    Precision cnc machined bagian hardware custom kapang st ...

    Kami gaduh mesin CNC 3, 4 sareng 5 Axis sareng insinyur terampil pikeun ngabantosan anjeun ngahasilkeun produk anu berkualitas tinggi, janten punten waé ngahubungi kami.

    kasabaran baku urang tiasa ISO 2768-1 kelas mk jeung f kelas per pamundut anjeun, sarta sakabéh produk urang bakal 100% inspeksi saméméh kiriman.

     

    ODM sareng OEM wilujeng sumping.

    Bahan: titanium / kapang baja / stainless steel, atawa sakumaha pamundut;

    Perlakuan permukaan: plating Chrome, atawa sakumaha pamundut;

    Dimensi: per pamundut customer urang;

    MOQ: 1 PCS;

  • Custom cnc machined drilling tools hardware titanium cnc milling machined service HYVW030030

    Custom cnc machined alat pangeboran hardware titanium ...

    Kami mangrupikeun produsén bagian mesin CNC anu disertifikasi ISO9001 kalayan pangalaman 15 taun, ayana di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.

     

    ODM sareng OEM wilujeng sumping.

    Bahan: titanium / kapang baja / stainless steel, atawa sakumaha pamundut;

    Perlakuan permukaan: plating Chrome, atawa sakumaha pamundut;

    Dimensi: per pamundut customer urang;

    MOQ: 1 PCS;

  • CNC milling machining tools custom precision turning milling titanium parts HYVW030029

    CNC panggilingan parabot machining custom precision péngkolan ...

    Kami mangrupikeun produsén bagian mesin CNC anu disertifikasi ISO9001 kalayan pangalaman 15 taun, ayana di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.

     

    ODM sareng OEM wilujeng sumping.

    Bahan: titanium / kapang baja / stainless steel, atawa sakumaha pamundut;

    Perlakuan permukaan: plating Chrome, atawa sakumaha pamundut;

    Dimensi: per pamundut customer urang;

    MOQ: 1 PCS;