coét aluminium

Pedaran pondok:

CIRI kaasup

- Beurat Kawajiban beurat pikeun panggunaan mangtaun-taun

- Kawat gaya Hermes top jar pikeun segel jepitan anu kuat

- Tembok Lempeng di jero ku kituna anjeun tiasa gampang kana pucukna

- Cingcin silikon nyegah bau tina kabur sareng ngajaga eusi anjeun seger

- Mersihan jar janten anjeun bakal salawasna terang iraha waktuna ngeusian


Detil Produk

4 lapisan coét ramuan

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Ekspresi Kado Merk Air Kedap Wadah Stash Rahasia

Nyimpen HERBS AND JEUNG SABARIKNA SASARAHNA PERNAH GAMPANG GAMPANG!

Simpen hérbal anjeun dina kendi panyimpenan kedap udara anu tiasa kami atur

- Naha anjeun bosen bumbu seger, beueus garing?

- Naha anjeun bosen nyimpen kuncup dina kantong konci pos?

- Peryogi cara ngajaga bau anu dikandungna?

5 Alesan ieu mangrupikeun guci kanggo anjeun! *

- Tutup flip Kawat-Top nyiptakeun segel anu kuat, ketat, ngajaga hawa kaluar sareng bau na di lebet

- Cingcin silikon awét mastikeun segel sampurna unggal waktos

- Plastik Kadaharan-Kelas moal ngempel kana kuncup anjeun, atanapi nyerep bau naon waé

- Palastik Densitas Tinggi nyaéta hampang & ampir teu bisa dirusak

- Top khusus pikeun kubah pelindung salami mangtaun-taun digunakeun

** Jar ukuran 3 inci lébar, janten anjeun tiasa kéngingkeun mangkok atanapi ramo di dinya kalayan gampang.

** Ngan jangkungna 2,5 inci, jarami alit ieu ukuran anu sampurna pikeun perjalanan.

Herb Grinder kami didamel tina aluminium 6061-T6 sareng tutup magnét anu kuat anu ngajantenkeun alat ieu langkung tangguh sareng awét. Tutup magnetik ngabantosan anjeun pikeun ngamankeun ramuan anjeun sareng ngirangan tumpahan. Layar bolong stainless ngabantosan pikeun ngumpulkeun bubuk anu hadé.

Grinder ieu ngandung huntu anu seukeut anu leres-leres ngagiling unggal bagian tina ramuan, ti bumbu anu paling enteng dugi ka anu paling padet, grinding ayeuna ngan ukur peryogi sababaraha corak. Huntu ieu tetep seukeut pikeun waktos anu lami sareng saderhana dibersihkeun.

69.5mm coét ramuan ngandung kapasitas nyepeng ageung, anu ngamungkinkeun anjeun coét langkung ramuan sakaligus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali