banner

coét aluminium

Katerangan pondok:

CIRI kaasup

- Tugas beurat domed luhur pikeun taun pamakéan

- Kawat top gaya Hermes jar pikeun segel clamped kuat

- Tembok lempeng di jero ku kituna anjeun tiasa kalayan gampang dugi ka pucukna

- Cincin silikon nyegah bau kabur sareng ngajaga eusi anjeun seger

- Hapus toples ku kituna anjeun salawasna terang iraha waktuna ngeusian


Rincian produk

WAKTOS PANGIRIMAN

Tag produk

Panjelasan Produk:

Babasan Hadiah Brand Air Kedap Rahasia Wadah Stash

Nyimpen bumbu anjeun sarta ngajaga eta seger can kungsi leuwih gampang!

Nyimpen bumbu anjeun dina kendi gudang kedap udara customizable kami

- Dupi anjeun bosen seger, bumbu beueus drying kaluar?

- Naha anjeun bosen nyimpen kuncup anjeun dina kantong konci seleting?

- Butuh cara pikeun ngajaga bau ngandung?

5 Alesan ieu kendi gudang keur anjeun!*

- Tutup flip Wire-Top nyiptakeun segel anu kuat, ketat, ngajaga hawa kaluar sareng bau

- Cincin silikon awét mastikeun segel anu sampurna unggal waktos

- Plastik Food-Grade moal leach kana kuncup anjeun, atawa nyerep bau nanaon

- Plastik High Density hampang & ampir teu bisa dihancurkeun

- Luhureun anu disaluyukeun ngagaduhan kubah pelindung salami sababaraha taun dianggo

** Jar ukuran 3 inci rubak, jadi Anjeun bakal bisa meunangkeun mangkok atawa ramo Anjeun di dinya gampang.

** Jangkungna ukur 2,5 inci, toples leutik stubby ieu mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun iinditan.

Grinder Herb kami didamel tina aluminium 6061-T6 sareng tutup magnét anu kuat anu ngajantenkeun alat ieu langkung tangguh sareng langkung awét.A tutup magnét mantuan Anjeun aman nahan ramuan anjeun sarta ngurangan spill.The layar bolong stainless mantuan pikeun ngumpulkeun powders rupa.

Grinder Ieu ngandung huntu ultra seukeut nu sampurna grind unggal bagian tina ramuan, ti bumbu lightest ka densest, grinding ayeuna ngan butuh sababaraha twists.Huntu ieu tetep seukeut pikeun période anu panjang sareng gampang dibersihkeun.

69.5mm ramuan coét ngandung kapasitas nahan badag, nu ngidinan Anjeun pikeun coét langkung ramuan sakaligus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali