banner

4 bagian bumbu coét

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 4-bagian ramuan coét

Merk: Huayi

Bahan: Aluminium T6061

Permukaan pagawean: Warna anodizing

4-bagian herb coét, nu dijieunna tina Aluminium T-6061, nu mangrupakeun alat cylindrical kalawan 4 bagian nu misahkeun sarta boga huntu atawa pegs Blok dina cara sapertos nu lamun bagian luhur dihurungkeun, bahan jero ieu abon.Bagian 3 dikumpulkeun sababaraha abon dina chamber handap sarta nyaring sababaraha kief.Bagian ka-4 dikumpulkeun kief..


Rincian produk

WAKTOS PANGIRIMAN

Tag produk

Kumaha ngagunakeunana:

Lengkah 1: Cabut tutup luhur.Anggo ramo anjeun pikeun megatkeun kuncup anu langkung ageung sareng tempatkeun di antara huntu coét.Entong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung - ieu mangrupikeun tempat pangsi magnet, janten teu aya anu di tengahna bakal abon.

Hambalan 2: Ngaganti luhureun coét jeung masihan eta ngeunaan 10 rotations, dugi sadayana pucukna geus fallen ngaliwatan liang.Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ketok kana sisi coét pikeun ngabantosan potongan anu caket dina huntu.

Lengkah 3: Leupaskeun rohangan sareng huntu pikeun milarian lapisan karanjang anu nahan sadaya ganja anjeun anu anyar.Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi blunt terasrasakeun!

Lengkah 4: Sakali anjeun geus dikumpulkeun sababaraha kief dina chamber handap, kerok sababaraha kaluar kalawan salembar kertas atawa alat scraping disadiakeun (teu sakabeh purchases coét bakal kaasup hiji, tapi aranjeunna pasti gunana).Sakali deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés.Kudu ati kalawan scrapers logam, sabab bisa kerok particulates aluminium sapanjang kalawan kief Anjeun!

Aplikasi:

CIRI kaasup

- Tugas beurat domed luhur pikeun taun pamakéan.

- 500 saringan layar micron / handap ka chamber handap (kaasup spatula leutik pikeun ngumpulkeun Anjeun).

- Gampang ngagiling rempah anjeun / bumbu / pucukna tanpa ninggalkeun sakumpulan badag - Malah dina bumbu seger / beueus.

- Tutup magnét anu kuat tetep caket sareng magnet neodymium anu kuat, janten anjeun tiasa nganggo coét ieu pikeun neundeun ramuan.

- Elegant Gun Metal finish tahan scratch tur mantuan Anjeun ngahemat waktos jeung duit - Paké kirang kalawan hasil nu sami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali