4 bagian coét ramuan

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: 4-bagian coét ramuan

Merk: Huayi

Bahan: Aluminium T6061

Bérés permukaan: Warna anodizing

4-bagian coét ramuan ramuan, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu mangrupikeun alat silindris sareng 4 bagian anu misahkeun sareng huntu atanapi pasak dijajarkeun sapertos anu nalika bagian luhur dibalikkeun, bahan di jero dirarét. Bagian ka-3 dikumpulkeun sababaraha abon di rohangan handap sareng saring sababaraha kief. Bagian ka 4 dikumpulkeun kief ..


Detil Produk

4 lapisan coét ramuan

Tanda Produk

Kumaha cara ngagunakeunana:

Léngkah 1: Candak tutupna luhur. Anggo ramo pikeun ngacungkeun kuncup anu langkung ageung sareng nempatkeun di antara huntu coét. Tong ganggu nempatkeun kuncup naon waé di tengah langsung – ieu dimana pangsi magnet, janten teu aya di tengah anu bakal dirusak.

Léngkah 2: Ganti luhur coét sareng pasihkeun ngeunaan 10 rotasi, dugi ka sadayana pucukna murag tina liang. Anjeun tiasa nyabut bagian luhur teras ngetok kana samping coét kanggo ngabantosan ngagentos potongan anu caket dina waos.

Léngkah 3: Buka konci kamar ku waos pikeun mendakan lapisan karinjang anu nyepeng sadayana ganja anu karék ditetepkeun. Muat kana pipa anjeun, gabungan, atanapi buncir terasrasakeun!

Léngkah 4: Sakali anjeun ngempelkeun kief di kamar handapeun, kerok sababaraha kertas sareng alat kerok anu disayogikeun (henteu sadayana pameseran coét bakal kalebet salah sahiji, tapi éta pasti gampang). Deui, anjeun tiasa naburkeun kief kana mangkok supados langkung kuat, atanapi simpen kanggo anu sanés. Ati-ati ku scrapers logam, sabab tiasa ngikis partikel aluminium sareng kief anjeun!

Aplikasi:  

CIRI kaasup

- Beurat Kawajiban beurat pikeun panggunaan mangtaun-taun.

- 500 saringan layar micron / turun ka ruang handap (kalebet spatula alit kanggo ngumpulkeun anjeun).

- Gampang grinds rempah / bumbu / kuncup anjeun tanpa nyésakeun sakumpulan ageung - Bahkan dina bumbu seger / beueus.

- Tutup magnét anu kuat tetep ketat ku magnet neodymium anu kuat, janten anjeun tiasa nganggo coét ieu kanggo neundeun ramuan.

- Elegan Gun Metal finish tahan corétan sareng ngabantosan anjeun Ngahemat Waktos sareng Artos - Anggo kirang nganggo hasil anu sami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

  • Produk Patali