Bagian Mesin Plastik Custom Delrin CNC HYVW30001

Pedaran pondok:

Bahan: Delrin, sareng meterial sanés sapertos pc sareng abs ogé sayogi;

Waktos kalungguhan: sakitar 5-10 dinten gumantung kana urutan qty;

Istilah pamayaran: T / T, Paypal, Alibaba Trade Assurance sareng sajabana;


  • Min. kuantitas urutan: 100 barang / potongan
  • Harga FOB: US $ 0,5-999 / potongan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Jangka pamayaran: L / C, T / T, D / P, D / A.
  • Bahan: Alloy aluminium, Baja tahan karat, alloy séng
  • Nami barang :: 4 Buah Aluminium Herb Grinder
  • Ngaran mérek :: Huayi
  • Kelir:: Pink, Ungu, Biru, Hideung atanapi Disesuaikan
  • Perawatan permukaan :: Anodizing, Listrik
  • Ukuran :: Disaluyukeun
  • MOQ :: 100 PCS
  • Logo :: Disaluyukeun
  • Jangka pamayaran :: T / T, Paypal, union barat, L / C.
  • Pangiriman & Pengiriman :: Biasana 5-15 dinten saatos mesen, dikirim ku DHL, Fedex, TNT, UPS
  • Detil Produk

    4 lapisan coét ramuan

    Tanda Produk

    http://www.alibaba.com/product-detail/Precision-cnc-lathe-machined-plastic-bar_1600329590291.html?spm=a2747.manage.0.0.122271d2Nf8jZR






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pedaran pondok:

    Ngaran produk: coét ramuan aluminium

    Ngaran mérek: Huayi

    Bahan: Aluminium 

    Bérés permukaan: Anodizing 

    Coét ramuan aluminium, anu didamel tina Aluminium T-6061, anu huntu hampang sareng seukeut, gampang dicekel.

    Produk Patali