Custom Delrin CNC Palastik Machined Bagian HYVW30001

Katerangan pondok:

Bahan: Delrin, sarta meterial séjén kawas pc na ABS oge sadia;

waktos kalungguhan: sabudeureun 5-10 poé gumantung kana urutan qty;

Istilah pamayaran: T / T, Paypal, Jaminan Perdagangan Alibaba sareng sajabana;


  • harga FOB:AS $ 0,1--9,9 / potongan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Bahan:alloy aluminium, stainless steel, alloy séng, jsb.
  • Ngaran barang::OEM CNC Machining Bagian
  • Ngaran Brand::Huayi
  • Perlakuan permukaan::Anodizing, Electropolishing, jsb.
  • Sertipikat::ISO9001
  • Istilah Pembayaran::T/T, Paypal, Western Union, L/C
  • Pangiriman & Pangiriman::Biasana 5-15 dinten saatos mayar, pengiriman ku DHL, Fedex, TNT, UPS
  • Rincian produk

    WAKTOS PANGIRIMAN

    Tag produk

    1

    Bahan sadia

    Beusi sténless,Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Titanium jeung sajabana

    Perlakuan permukaan

    Aya

    Lukisan, Anodized, nikel plating, séng plating, Chrome plating, passivation, éléktroforésis, electropolishing, jsb

    Sertipikat & Standar

    ISO9001,ROHS

    Aplikasi

    Rupa-rupa mobil, mesin, alat bumi, produk éléktronik, alat listrik, alat tulis, komputer, saklar listrik, saklar miniatur, arsitéktur, komoditi sareng alat A / V, hardware sareng plastik cetakan, alat olahraga sareng hadiah, sareng seueur deui

    Parabot

    Mesin panggilingan CNC canggih diimpor ti Jepang, Jérman sareng Taiwan

    Bungkusan

    Batin—Kantong PE;Luar - Kotak Karton Standar

    Istilah pamayaran

    T/T, Paypal, Western Union, L/C

    Pangiriman & Pangiriman

    Urang tiasa nawiskeun produk dina waktosna, biasana 7 dinten saatos pesenan, pengiriman ku DHL, Fedex, TNT, UPS

    Service

     Ladenan réspon anu haneut sareng gancang anu disayogikeun ku Tim Penjualan Ékspor profésional kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nanganan ékspor ka AS, Eropa, Jepang sareng nagara sareng daérah sanés.

     

     

    34562789101112






  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.000 PCS: 10 poé;

    5.000 PCS: 15 poé;

    10.000 PCS: 20 poé

     

    Produk patali