• about_us_img (3)
  • about_us_img (2)
  • about_us_img (1)

wilujeng sumping ka perusahaan urang

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didirikeun taun 1988 di HongKong, sareng ngaluncurkeun pabrik munggaran di Shenzhen di 1990. Salami 30 taun katukang urang parantos nyetél langkung 6 pabrik di daratan Cina: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment (Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , sareng Huayi Semi Trailer & Treuk (Hubei) Co., Ltd. Kami ogé ngagaduhan sababaraha kantor cabang di Dalian, Zhengzhou, Chongqing, sareng sajabana Kalayan prinsip operasional "Target anjeun, Misi Kami", kami komitmen pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa unggulan pikeun konsumén terhormat kami.