• Bagian Mesin CNC
  • Metal Stamping Bagian
  • Grinders
  • SPRINGS
  • 海报1
  • 海报2
  • 海报3

wilujeng sumping di parusahaan urang

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) diadegkeun dina 1988 di HongKong, sareng ngaluncurkeun pabrik munggaran di Shenzhen di 1990. Salila 30 taun katukang kami parantos nyetél langkung ti 6 pabrik di daratan Cina: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mold (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , sarta Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd Urang ogé boga sababaraha kantor cabang di Dalian, Zhengzhou, Chongqing, jsb Jeung tenet operasional tina "Target anjeun, Misi kami", kami komitmen ka nyadiakeun produk kualitas luhur jeung jasa unggulan pikeun konsumén urang terhormat.